maanantai 17. toukokuuta 2010

Kehäkettu ja mökkihöperö

No niin, se on meikäläinenkin viety nyt kehään oikein tuomarin eteen näytille. Ei sieltä ruusukkeita kotiin kannettu, mutta mukava päivä kuitenkin varsinkin kun pääsin painimaan velipojan kanssa. Näyttelyremmistä en tykännyt yhtään, kun se laitettiin niin ylös korvien tyveen. Yritin vitkutella kehässä samalla kun emäntä juoksutti ympyrää ja tassullakin yritin sitä ottaa pois, mutta ei onnistunut. Kehän ulkopuolella otin puolestaan rennosti. Siinä me maattiin Aapon kanssa vierekkäin kyljelleen ja näytettiin, että hermoissa ei ole ainakaan mitään vikaa.

Näyttelypäivän päätteeksi mut pakattiin autoon ja huristimme taas mökkeilemään. Voi veljet sitä vapautta, mikä mulla siellä on! Päivät pitkät joko istun portailla vahdissa tai osallistun mukana niin pihatöihin kun veneilyynkin. Isäntä ei millään meinannut huolia mua metsurinhommiin, vaikka seisoskelin välillä vain metrin päässä moottorisahasta. Musta vaan on niin kiva olla menossa mukana ja tarkkailla mitä ympärillä tapahtuu.

Hiffasin mökillä uuden taidon, nimittäin haukkumisen, ihan vaikka vaan varmuuden vuoksi. Olen tähän asti ollut aika hiljaista poikaa, mutta nyt multa lähti melkoinen setti tikkapariskunnalle kun ne rämisteli lähipusikoissa. Sen jälkeen kokeilin samaa taitoa myös kylään tulleeseen mummuun ja ihan varmuuden vuoksi myös isäntään, joka tuli saunalta vesiämpäreiden kanssa. Kyllä musta lähtee aika miehekäs ääni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti