keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Itsenäisyyspäivän möllikisat

Lähdettiin emännän kanssa itsenäisyyspäivän kunniaksi elämämme toisiin epiksiin KKK:n halliin. Paikan päällä huomasin iloisen yllärin; aika moni muukin koira omistajineen olivat keksineet samankaltaista puuhaa vapaapäivälle. Pääsinkin vetäisemään kunnon spurtit kivan Perro-pojan kanssa ja samalla tietenkin kahlasin itseni märäksi läheisessä ojassa, joka ei ollut vielä jäätynyt. Tämän jälkeen tulikin se tylsä osuus, nimittäin sain koltun niskaani. Voi että se on noloa, kun yrittää olla mies ja emäntä vetäisee punaisen fleecen niskaan!

Odotus kisapaikalla kävi sen verran pitkäksi, että emäntä hurautti takaisin kotiin. Ruoka uuniin, pöytään, napaan ja taas oltiin valmiita lähtemään hallille. Kun saavuimme halliin, oli enää pari starttaajaa vuorossa ennen meitä. Niimpä totesimme "lahjattomat harjoittelee" ja niin suuntasimme radalle ilman tutustumista. Pienellä sekoilulla eka rata suoritettiin 0 virheillä ja aika oli 41 s. Toiseen rataan oli kuviot suurinpiirtein selvillä ja aika paranikin kolmella sekunnilla, virheitä edelleen pyöreä nolla ja meillä luonnollisesti hyvä olla!

Hieno päivä ja tästä rohkaistuneena treenaamme vielä hakusessa olevat kepit ja keinun kuntoon ja suuntaamme suuremmille areenoille. Kuitti.

    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti