perjantai 4. helmikuuta 2011

A-luokan kaveri

No johan pomppasi, emäntä sai nimittäin eilen Kennelliitosta postia ja mulla on nyt sitten ihan virallisesti A-luokan lonkat. Se varmaan tarkoittaa sitä, että näillä koivilla pystyy pinkomaan kovaa, mutta senhän mä tiesin jo ennestäänkin. Kyynärät olivat myös hienosti 0, polvet pelaa kuten pitää ja silmissä säihkyy nuoren uroksen elämänilo. Eli ei voisi siis paremmin asiat olla!.

Tämä päivän kohokohta tulee kuitenkin olemaan velipojan viikonloppuvierailu. Siis me niin pistetään Aapon kanssa matot rullalle, että isntäväki ottakaa vakavasti tämä kehoitus: "pysykää sohvalla tai muuten vaan alta pois" :)

3 kommenttia:

  1. JEE! Hienoa, että ensiluokkaiset terveystulokset on nyt varmistuneet. Terveisiä kaikille ja hauskaa koiravilinää viikonlopulle!

    VastaaPoista
  2. Muuten, tuolla blogin hallintasivuilla kohdassa: Asetukset->Kommentit voi valita ketkä blogia voivat kommentoida. Mulla on ainakin se kohdassa "Kuka tahansa", näin työ- ja koulukaverit, mummit, papat ja sekut voi käydä kommentoimassa blogia ilman, että täytyy tehdä itselle mitään tunnuksia, kun he valitsevat "anonyymi" kohdan kommentoidessaan.

    VastaaPoista
  3. Kiitti vinkistä Anna. Nyt voi kuka vaan kommentoida Pipon juttuja :)

    VastaaPoista